WE PRINT TO IMPRESS

Algra Print - De Sonville

Bookmark and Share  Print deze pagina

Algra Print - De Sonville is full-service drukkerij gevestigd in het centrum van Lovendegem, strategisch gelegen nabij de Gentse Kanaalzone.

Na de succesvolle samenwerking van de afgelopen jaren hebben Algra Print en Drukkerij De Sonville de stap gezet naar één sterk team en één kleurrijke toekomst. Met dezelfde focus als ervoor: kwaliteit door creativiteit en flexibiliteit.

 

Wij drukken meer dan uw visitekaartje ...

Wij verzorgen drukwerk in alle denkbare uitvoeringen, van een bescheiden huisstijl tot schitterend fullcolor drukwerk. Wij leveren een totaaloplossing voor al uw offset drukwerk en digitaal drukwerk. Zowel voor kleine hoeveelheden als voor grote oplagen kunnen wij u kwaliteit, een goede service, stipte levertijden en een correcte prijs aanbieden

 

Uitgeverij van kalenders

Naast onze diensten als full-service drukkerij zijn wij ook gespecialiseerd in het drukken en afwerken van kalenders in allerlei vormen en afmetingen.

 

Drukken met vakmensen als drijvende kracht

Een team van gedreven vakmensen, die vertrouwd zijn met de nieuwste technieken en technologieën van de grafische sector, zijn de drijvende kracht van onze onderneming. Open communicatie en transparantie vormen een belangrijkste troef binnen ons bedrijf. Onze medewerkers werken vooral als partners samen en denken mee van het eerste idee tot de druk, de afwerking en de verzending.

 

Innovatie én een duurzaam drukproces in de drukkerij

Met een moderne pre-press waar we werken met de nieuwste software, moderne proofing systemen, moderne drukpersen en bind- en afwerkapparatuur, streven wij voortdurend naar innovatie én naar een duurzaam drukproces uit respect voor de mens en het leefmilieu.