Drukwerk

Bookmark and Share  Print deze pagina

Drukwerk voor diverse toepassingen

 

drukwerk-full-colour

 

Prepress: meer snelheid, meer kwaliteit

De afdeling prepress vormt het digitale hart van ons bedrijf. Voor ontwerp en opmaak van uw drukwerk kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Snel, doeltreffend en in goed overleg zetten onze medewerkers uw ideeën om in een herkenbare layout. Uw wensen worden ondertussen langs de kortst mogelijke weg besproken met onze drukkers en afwerkers. Op deze manier levert de uiteindelijke productie geen onnodig oponthoud op.

 

Afwerking van drukwerk

Geen mooi communicatieproduct zonder een goede afwerking. Meer aandacht. Dát is precies wat uw communicatie nodig heeft. Drukkerij Algra Print - De Sonville weet hoe uw drukwerk op oogstrelende wijze afgewerkt moet worden. Voor úw ogen, maar vooral ook voor die van uw relatie. Voor het snijden, vouwen, boren, brocheren, sealen, stansen, perforeren of rillen hebben wij diverse mogelijkheden en vakmensen in huis.

 

Eén adres voor meer service

Uw catalogus is gedrukt en gebonden. En dan? Wie doet de gepersonaliseerde brief erbij? Wie verpakt hem? Wie verstuurt uw catalogus naar de klant? Drukkerij Algra Print - De Sonville verzorgt het gehele traject voor u. Vanaf het eerste ontwerp tot in de brievenbus van uw relatie. Snel, effectief en exact volgens afspraak.