WE PRINT TO IMPRESS

Digitaal printen

Bookmark and Share  Print deze pagina

De Amerikanen en Engelsen hadden er altijd maar één woord voor: printing. En dat staat voor zowel drukken als printen. Waarbij het laatste in België wordt geassocieerd met digitaal printen.

De kwaliteitsverschillen zijn de laatste jaren steeds kleiner geworden. De digitale techniek is zo sterk geëvolueerd, dat haast alles wat met offset kan, ook digitaal mogelijk is.

En meer.

Het gaat sneller, er is een directe resultaatcontrole en de beperkingen van weleer zijn vrijwel geheel verdwenen. Hoge resoluties, bijna onbeperkte keuze uit papiersoorten en formaten – het is er allemaal. Net als nauwkeurige kleurcontrole en -beheersing tijdens het productieproces.

 

Printing on Demand

Een ander voordeel van digitaal drukken is dat door de korte productietijd steeds alleen dat drukwerk gemaakt kan worden wat u dan nodig hebt. Dat voorkomt weggooien van ongebruikt of gedateerd drukwerk en daarmee spaart u kosten en milieu. Bovendien gebruikt u altijd actueel communicatiemateriaal.

 

Speciaal voor de ontvanger gemaakt

Daar komt bij dat er mogelijkheden zijn voor personaliseren. Het direct indrukken van adresgegevens of andere variabelen heeft voordelen in de nabewerking, in de distributiekosten maar ook in de impact van de communicatie. Het stukje drukwerk is speciaal gemaakt voor de ontvanger. Dat kan tegenwoordig.

 

Contacteer ons gerust voor meer informatie op het nummer 09 370 71 70 of stuur een mail naar info@algraprint.be