Zakkalender – Seasons

Catégorie :

A partir de 0.26

Description

Onze zakkalender is vooral praktisch door z’n kleine afmetingen. Hij past perfect in een portefeuille of in de binnenzak van elke jas. Deze mini-kalender is dé wandelende reclame bij uitstek voor uw onderneming.

Uw gepersonaliseerde kalender: zowel in kleine als grote oplages
Wij maken deze zakkalender indien gewenst volledig op maat en aansluitend bij de huisstijl van uw onderneming of organisatie. U levert de opmaak zelf aan of Algra Print zorgt voor een origineel ontwerp. Voor grote oplagen maken wij gebruik van klassieke offset druk. Voor kleine aantallen biedt onze nieuwe digitale pers een snel en kwalitatief alternatief.

Schoolkalender
Bent u op zoek naar een schoolagenda op zakformaat en met een gepersonaliseerde opdruk van uw school. De binnenzijde bevat het calendarium met aanduiding van de vakantiedagen, de buitenzijde bevat het logo van de school, contactgegevens en foto.

Numerieke of liturgische zakkalender
Algra Print biedt u deze zakkalender standaard aan met een 2-talig (nederlands-frans) numeriek calendarium aan of met een ééntalig (nederlands of frans) liturgisch calendarium met de maanstanden. Contacteer ons voor een gratis offerte!

Informations complémentaires

Aantal maanden per blad
Datumaanduiding
Foto's
Plaatsing