Zakkalenders Type A

Categorie:

Vanaf 0.26

Onze zakkalender is vooral praktisch door z’n kleine afmetingen. Hij past perfect in een portefeuille of in de binnenzak van elke jas. Deze mini-kalender is dé wandelende reclame bij uitstek voor uw onderneming.

Beschrijving

Uw gepersonaliseerde kalender: zowel in kleine als grote oplages
Wij maken deze zakkalender indien gewenst volledig op maat en aansluitend bij de huisstijl van uw onderneming of organisatie. U levert de opmaak zelf aan of wij zorgen voor een origineel ontwerp. Voor grote oplagen maken wij gebruik van klassieke offset druk. Voor kleine aantallen biedt onze nieuwe digitale pers een snel en kwalitatief alternatief.

Schoolkalender
Bent u op zoek naar een schoolagenda op zakformaat en met een gepersonaliseerde opdruk van uw school. De binnenzijde bevat het calendarium met aanduiding van de vakantiedagen, de buitenzijde bevat het logo van de school, contactgegevens en foto.

Numerieke of liturgische zakkalender
Wij bieden u deze zakkalender standaard aan met een 2-talig (Nederlands-Frans) numeriek calendarium aan of met een ééntalig (Nederlands of Frans) liturgisch calendarium met de maanstanden. Contacteer ons voor een gratis offerte!

Extra informatie

Aantal maanden per blad

12 maand

Datumaanduiding

Zonder schuiver

Foto's

Flowers, Seasons, Exotic, Pin-up

Plaatsing

Neerliggend

Uitvoering

 • Formaat: 146 x 103 mm
 • Formaat pub: 103 x 73 mm
 • Zichten enkel per serie te bestellen (Seasons, Flowers, Animals, Exotic of Pin-Up)
 • Keuze tussen een numeriek (NL/FR) of lithurgisch NL of FR calendarium.
 • Aanduiding van Belgische feestdagen
 • De zakkalender kan ook met uw foto gepersonaliseerd worden
 • Voor de Pin Up zakkalenders gelden andere prijzen. Aarzel niet om meer info te vragen!

Beelden

Andere suggesties…

 • Zelfklevende jaarkalenders


  De zelfklevende zakkalender is een nuttig relatie- en eindejaarsgeschenk waarmee uw bedrijf of organisatie het hele jaar door in de kijker loopt! Door zijn kleine afmetingen past de kalender zowat overal op of aan, en dankzij de zelklevende achterzijde raakt u hem nooit meer kwijt.


  Verder lezen